GRATIS
PROEFLES

Ervaar Bootcamp bij Gamerensport in Poortugaal

Buiten sporten is heerlijk! Bootcamp bij Gamerensport is sporten in de grienden en langs de oude maas met soms behulp van natuurlijke materialen. Veilig en verantwoord voor iedereen.  Bij regen gaan we gewoon door. En bij gevaarlijk weer, kunnen we altijd verplaatsen naar binnen. Garantie dat de lessen altijd doorgaan, weer of geen weer.

Wil jij een klein beetje hardlopen gevolgd door wat oefening met eigen lichaamsgewicht? Doe dan mee met onze Bootcamp!

 

 

Gamerensport in Poortugaal is dé plek voor Personal Training, Fitness, Outdoor bootcamp en een uitbundig aanbod aan Groepslessen. Bij Gamerensport behaal je maximaal resultaat en ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om effectief je doelstelling te laten halen. Maak nu kennis met een Gratis Proefles.

AANDACHT,
BELEVING &
EMOTIE

Gamerensport staat voor verantwoord sporten in een prettige omgeving. Carla van Gameren vindt het belangrijk dat haar sporters in een thuiskomsfeer kunnen sporten. Dit straalt het team van Gamerensport dan ook uit, iedereen moet zich er thuis voelen. Daarom staat Gamerensport sinds haar begin voor Aandacht, Beleving en Emotie.

(START)INFORMATIE
Geplaatst op 2022-01-31

Nieuwe fitness

Wat een overweldigende reacties van onze sporters! Iedereen is zo enthousiast over onze nieuwe fitness.

Geplaatst op 2021-02-25

'De Achtertuin' bij Gamerensport

'De Achtertuin' bij Gamerensport Veilig en verantwoord buiten sporte...

Geplaatst op 2021-01-12

Gratis Proefles

Kom je graag vrijblijvend kennismaken met Gamerensport? Vraag jouw Gratis Proefles aan.