GRATIS
PROEFLES

Ervaar Medisch Fitness bij Gamerensport in Poortugaal

Gamerensport biedt elke maandag en donderdag van 13.00-14.00 uur medisch fitness.
U gaat onder toezicht van deskundige trainers werken aan het verbeteren van uw vitaliteit.

Medisch fitness onderscheidt zich vooral door de extra begeleiding en expertise. Dit vind plaats in een prettige sportomgeving waarin getraind en geoefend wordt met gelijkgestemden.

Ook biedt deze vorm van training mogelijkheden, om in geval van een blessure tijdelijk een andere vorm van sport in te zetten, om op die wijze toch uw belastbaarheid te behouden of te verbeteren.
Hiervoor plannen we graag een afspraak op maat met u in met een van onze trainers.

De medisch fitness uren worden ook gebruikt voor een samenwerking met de praktijk voor fysio- en manuele therapie Carla Bastemeijer. Deze samenwerking betreft het begeleiden van patiënten die toe zijn aan een volgende stap in het herstelproces naar zelfstandig bewegen, maar waar de overgang naar een reguliere sport (nog) te groot is. De fysiotherapeuten helpen de patiënt, na een behandeltraject of onderzoek in de praktijk, opstarten in de sportschool.  Zodra er sprake is van een veilige en stabiele situatie nemen de medisch fitness instructeurs de begeleiding over.

 

 

 

Gamerensport in Poortugaal is dé plek voor Personal Training, Fitness, Outdoor bootcamp en een uitbundig aanbod aan Groepslessen. Bij Gamerensport behaal je maximaal resultaat en ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om effectief je doelstelling te laten halen. Maak nu kennis met een Gratis Proefles.

AANDACHT,
BELEVING &
EMOTIE

Gamerensport staat voor verantwoord sporten in een prettige omgeving. Carla van Gameren vindt het belangrijk dat haar sporters in een thuiskomsfeer kunnen sporten. Dit straalt het team van Gamerensport dan ook uit, iedereen moet zich er thuis voelen. Daarom staat Gamerensport sinds haar begin voor Aandacht, Beleving en Emotie.

(START)INFORMATIE
Geplaatst op 2022-01-31

Nieuwe fitness

Wat een overweldigende reacties van onze sporters! Iedereen is zo enthousiast over onze nieuwe fitness.

Geplaatst op 2021-02-25

'De Achtertuin' bij Gamerensport

'De Achtertuin' bij Gamerensport Veilig en verantwoord buiten sporte...

Geplaatst op 2021-01-12

Gratis Proefles

Kom je graag vrijblijvend kennismaken met Gamerensport? Vraag jouw Gratis Proefles aan.