Sport met korting dankzij bedrijfsfitness bij Gamerensport!

Goed nieuws voor jou! Wij zijn aangesloten bij het sportnetwerk van Bedrijfsfitness Nederland. Dit betekent dat je voordelig bij ons kunt sporten via de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever. 
 

Nieuwsgierig geworden?                                                                              
Log snel in om te kijken hoeveel korting je krijgt! Weet je niet zeker of jouw werkgever is aangesloten bij BFNL, check op bedrijfsfitnessnederland.nl of weet je de toegangscode niet? Doe dan de werkgevercheck!                

Is je werkgever aangesloten bij BFNL? Regel dan makkelijk de overstap naar een BFNL abonnement via BFNL-website!

Wij krijgen via de mail een bericht van BFNL dat je gaat overstappen en het enige wat je hoeft te doen is een handtekening zetten op het BFNL-contract bij ons. Dit scannen wij in en sturen het naar BFNL waarna alles geregeld is en je zelf niets meer hoeft te doen.

Wat levert het jou op: genieten van korting op je sportabonnement!

 

 

Weet dat we alleen zijn aangesloten bij BFNL.

 

Meer informatie over bedrijfsfitness bij Gamerensport?

Heb je een vraag of opmerking over bedrijfsfitness bij Gamerensport of wil je meer weten? Stel hieronder je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 

 

 

Gamerensport in Poortugaal is dé plek voor Personal Training, Fitness, Outdoor bootcamp en een uitbundig aanbod aan Groepslessen. Bij Gamerensport behaal je maximaal resultaat en ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om effectief je doelstelling te laten halen. Maak nu kennis met een Gratis Proefles.

AANDACHT,
BELEVING &
EMOTIE

Gamerensport staat voor verantwoord sporten in een prettige omgeving. Carla van Gameren vindt het belangrijk dat haar sporters in een thuiskomsfeer kunnen sporten. Dit straalt het team van Gamerensport dan ook uit, iedereen moet zich er thuis voelen. Daarom staat Gamerensport sinds haar begin voor Aandacht, Beleving en Emotie.

(START)INFORMATIE
Geplaatst op 2022-01-31

Nieuwe fitness

Wat een overweldigende reacties van onze sporters! Iedereen is zo enthousiast over onze nieuwe fitness.

Geplaatst op 2021-02-25

'De Achtertuin' bij Gamerensport

'De Achtertuin' bij Gamerensport Veilig en verantwoord buiten sporte...

Geplaatst op 2021-01-12

Gratis Proefles

Kom je graag vrijblijvend kennismaken met Gamerensport? Vraag jouw Gratis Proefles aan.