GRATIS
PROEFLES

Kyra

Ik ben gestart met personal training omdat ik wilde leren hoe ik effectief en efficiënt kon trainen. Ik merkte in het begin van het sporten veel verschil, maar na een tijdje eigenlijk niet meer. Hierom wilde ik technieken leren die mij zouden helpen bij het gericht sporten en niet zomaar iets doen.

Ik vond de trainingen erg leuk, effectief en efficiënt! Ik heb veel technieken geleerd en dingen rondom het sporten die van invloed zijn op het sporten. Het heeft mij geholpen om gerichter te gaan sporten.

Het contact was erg fijn en goed. Er was tijd voor een praatje en gezelligheid en de instructies waren duidelijk en rustig uitgelegd. Ook eventuele verbeterpunten of aandachtspunten werden rustig en met geduld uitgelegd.

Tegen de mensen die over Personal Training zitten na te denken, zeg ik; DOEN! Alles wat je leert is van zoveel goede invloed voor later. Tijdens het sporten maar ook rond de voeding en de rustmomenten. Het is echt de juiste basis voor de rest van de trainingen.

Ik zou Personal Training 1 woord omschrijven als: Leerzaam. Ik heb erg veel geleerd van Roy waar ik voor de rest van mijn leven wat aan heb.

 

Groetjes, Kyra

AANDACHT,
BELEVING &
EMOTIE

Gamerensport staat voor verantwoord sporten in een prettige omgeving. Carla van Gameren vindt het belangrijk dat haar sporters in een thuiskomsfeer kunnen sporten. Dit straalt het team van Gamerensport dan ook uit, iedereen moet zich er thuis voelen. Daarom staat Gamerensport sinds haar begin voor Aandacht, Beleving en Emotie.

(START)INFORMATIE
Geplaatst op 2021-02-25

'De Achtertuin' bij Gamerensport

'De Achtertuin' bij Gamerensport Veilig en verantwoord buiten sporte...

Geplaatst op 2021-01-12

Gratis Proefles

Kom je graag vrijblijvend kennismaken met Gamerensport? Vraag jouw Gratis Proefles aan.

Geplaatst op 2021-01-12

Onze nieuwe website

Met trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde website! Kijk gerust even rond.

Tegen de mensen die over Personal Training zitten na te denken, zeg ik; DOEN!

- Kyra