GRATIS
PROEFLES

Ervaar Judo bij Gamerensport in Poortugaal

Bij Gamerensport wordt meer dan 25 jaar judo-ervaring gepresenteerd onder leiding van vijfvoudig Nederlands Kampioene Carla van Gameren. Met haar team van judo docenten zet zij een kwalitatief sterk judoprogramma neer, waarin plezier en werken aan zelfvertrouwen centrale elementen zijn.
Er zijn groepen voor jeugd en volwassenen, van beginners tot gevorderden. Er worden verschillende werp-, greep-, val- en roltechnieken geleerd. Judo kan bij Gamerensport al vanaf 4 jaar. Twee maal per jaar zijn er judo examens, waarbij de kinderen opgaan voor een hogere gradatie.

AANDACHT,
BELEVING &
EMOTIE

Gamerensport staat voor verantwoord sporten in een prettige omgeving. Carla van Gameren vindt het belangrijk dat haar sporters in een thuiskomsfeer kunnen sporten. Dit straalt het team van Gamerensport dan ook uit, iedereen moet zich er thuis voelen. Daarom staat Gamerensport sinds haar begin voor Aandacht, Beleving en Emotie.

(START)INFORMATIE
Geplaatst op 2021-02-25

'De Achtertuin' bij Gamerensport

'De Achtertuin' bij Gamerensport Veilig en verantwoord buiten sporte...

Geplaatst op 2021-01-12

Gratis Proefles

Kom je graag vrijblijvend kennismaken met Gamerensport? Vraag jouw Gratis Proefles aan.

Geplaatst op 2021-01-12

Onze nieuwe website

Met trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde website! Kijk gerust even rond.

Tegen de mensen die over Personal Training zitten na te denken, zeg ik; DOEN!

- Kyra

Personal training, ik zou het iedereen aanbevelen. Om even op gang te komen, patronen te doorbreken, een doel te behalen.

- Monique

PT heeft mij een hoop gebracht. Fitness is in 7 maanden tijd echt een belangrijk onderdeel geworden van mijn leven.

- Yvo

Thorsten is prettig in omgang, daagt je uit, kijkt goed naar de uitvoering. Ook een lolletje tussendoor maakt het superleuk!

- Lisette