GRATIS
PROEFLES

Vytal voedingsbegeleiding, de tool voor maximaal resultaat!

EEN APP DIE ZICH NAAR JOUW WENSEN AANPAST

Jij krijgt een handige app waarin je precies kunt zien wat je moet eten om je doelstelling te bereiken. Daarbij wordt volledig rekening gehouden met jouw voorkeuren!

VYTAL houdt o.a. rekening met je gewenste aantal eetmomenten, allergieën, voedingsvoorkeuren, maximale bereidingstijd en eten met het hele gezin.

EEN COACH DIE ALTIJD VOOR JOU KLAAR STAAT

Elke vier weken is er een coachmoment waarin we je voortgang bespreken. Daarin word je gewogen en gemeten. Ook coachen we je via de VYTAL-chat om je tussentijds goed op weg te houden!

Calorieën tellen of bedenken wat je moet gaan eten is niet meer nodig. Met de 1500+ recepten wordt je door je coach ook niet gelimiteerd tot vaste voeding. Elk recept heeft een duidelijke bereidingswijze en ingrediëntenlijst, wat het voor jou ook eenvoudig maakt.

Waarom is VYTAL zo populair? 

  • Het houdt rekening met je doelstellingen en voorkeuren.
  • Het stelt persoonlijke voedingsschema samen uit honderden recepten.    
  • Bevat recepten met overzichtelijke ingrediëntenlijst en bereidingswijze.
  • Bevat een geautomatiseerde boodschappenlijst, alles is direct te bestellen bij de AH om thuis te bezorgen.
  • Je hebt inzicht in je voortgang en altijd bijsturing van je coach.    

HOE HET WERKT?

Vraag een van de coaches bij ons in de sportschool naar de app! We bespreken de mogelijkheden en doen het intakegesprek. Tijdens de intake wordt de hele app perfect op maat gemaakt voor jou én je familie! Zodoende werkt de app voor jou, en ben jij niet druk voor de app.

Maak nu kennis met de Vytal voedingsapp bij Gamerensport

Vraag direct online startinformatie aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

ERVAAR VYTAL BIJ GAMERENSPORT, DE MEEST COMPLETE VOEDINGSAPP OOIT! 

VYTAL, de meest complete voedingsapp ooit! Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. En dat niet alleen, want met meer dan 1500 lekkere recepten en een handig boodschappenlijstje word jij totaal ontzorgd.

Wij stellen het voedingsschema met je in, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren. Daarbij kan bijvoorbeeld rekening worden gehouden met het aantal eetmomenten, de macronutriënten verdeling, allergieën, voedingsvoorkeuren, maximale bereidingstijd en koken voor het hele gezin.

 

Gamerensport is aangesloten bij NL Actief. Alle bij NL Actief aangesloten centra voldoen aan het NL Actief keurmerk en staan daarmee voor kwaliteit.

Gamerensport in Poortugaal is dé plek voor Personal Training, Fitness, Outdoor bootcamp en een uitbundig aanbod aan Groepslessen. Bij Gamerensport behaal je maximaal resultaat en ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om effectief je doelstelling te laten halen. Maak nu kennis met een Gratis Proefles.

AANDACHT,
BELEVING &
EMOTIE

Gamerensport staat voor verantwoord sporten in een prettige omgeving. Carla van Gameren vindt het belangrijk dat haar sporters in een thuiskomsfeer kunnen sporten. Dit straalt het team van Gamerensport dan ook uit, iedereen moet zich er thuis voelen. Daarom staat Gamerensport sinds haar begin voor Aandacht, Beleving en Emotie.

(START)INFORMATIE
Geplaatst op 2022-01-31

Nieuwe fitness

Wat een overweldigende reacties van onze sporters! Iedereen is zo enthousiast over onze nieuwe fitness.

Geplaatst op 2021-02-25

'De Achtertuin' bij Gamerensport

'De Achtertuin' bij Gamerensport Veilig en verantwoord buiten sporte...

Geplaatst op 2021-01-12

Gratis Proefles

Kom je graag vrijblijvend kennismaken met Gamerensport? Vraag jouw Gratis Proefles aan.