GRATIS
PROEFLES

Waarom Personal Training?

Personal training bij Gamerensport betekent professionele begeleiding. Je investeert op de beste manier in jezelf. Hiervoor krijg je van goede personal trainers begeleiding in goede en leuke trainingen, volledig op jou afgestemd. Je bouwt een band op met onze personal trainers en zij zullen jouw vertrouwen terugbetalen in resultaten én plezier met sporten.

·         Eindelijk écht resultaat

·         Professioneel en effectief trainen

·         Stok achter de deur

·         Gemotiveerd doorgaan waar je anders zou stoppen

Vul onderstaand formulier in voor alle (start)informatie.

 

 

Kyra over Personal Training bij Gamerensport: "Het contact was erg fijn en goed. Er was tijd voor een praatje en gezelligheid en de instructies waren duidelijk en rustig uitgelegd. Tegen de mensen die over Personal Training zitten na te denken, zeg ik; DOEN! Alles wat je leert is van zoveel goede invloed voor later. Tijdens het sporten maar ook rond de voeding en de rustmomenten. Het is echt de juiste basis voor de rest van de trainingen."

AANDACHT,
BELEVING &
EMOTIE

Gamerensport staat voor verantwoord sporten in een prettige omgeving. Carla van Gameren vindt het belangrijk dat haar sporters in een thuiskomsfeer kunnen sporten. Dit straalt het team van Gamerensport dan ook uit, iedereen moet zich er thuis voelen. Daarom staat Gamerensport sinds haar begin voor Aandacht, Beleving en Emotie.

(START)INFORMATIE
Geplaatst op 2022-01-31

Nieuwe fitness

Wat een overweldigende reacties van onze sporters! Iedereen is zo enthousiast over onze nieuwe fitness.

Geplaatst op 2021-02-25

'De Achtertuin' bij Gamerensport

'De Achtertuin' bij Gamerensport Veilig en verantwoord buiten sporte...

Geplaatst op 2021-01-12

Gratis Proefles

Kom je graag vrijblijvend kennismaken met Gamerensport? Vraag jouw Gratis Proefles aan.