BSO Gamerensport

BSO Gamerensport biedt tijdens schooldagen naschoolse opvang op de locatie aan de Albrandswaardsedijk voor alle basisscholen uit de gemeente Albrandswaard. Naschoolse opvang kan plaatsvinden volgens vaste planning en in overleg op flexibele basis, met een minimale afname van 1 dagdeel per week.

shadow

Algemeen

Wie zijn wij:
Onze BSO en peutersport &speelopvang is gevestigd in én onderdeel van sportcentrum Gamerensport en grenst aan Albrandswaard Avonturen Park(AAP). Daardoor beschikken wij over een  schitterend sportcomplex, een breed assortiment sportmaterialen en kunnen wij zowel binnen als buiten sporten & spelen. Onze speel- en woonkamers bieden voldoende ruimte om te spelen, te knutselen en gezelschapsspelletjes te doen. 

Deskundig personeel:
Bij BSO en peutersport & speelopvang Gamerensport werken gediplomeerde, pedagogische medewerkers. Mederwerkers van BSO Gamerensport zijn in bezit van een verklaring van goed gedrag.

GGD:
Jaarlijks krijgen wij onaangekondigd inspectiebezoek van de GGD. De rapporten van deze bezoeken kunnen ingezien worden:

BSO inspectierapport 2017
Peutersport & speelopvang inspectierapport 2017
 

Belasting:
Kinderopvang: De belasting adviseert de kinderopvangtoeslag binnen 3 maanden na start opvang aan te vragen: http://www.toeslagen.nl/

 

Bent u reeds klant bij BSO Gamerensport, klik dan hieronder als ouders zijnde voor de KDV Login:

https://app.kdvnet.nl/signin
 

© Copyright GamerenSport.nl | Algemene voorwaarden

T: +31 10 501 31 15

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Instagram
  • Youtube